PIANOBAR/MINGEL

Företagsevent, kontorsinvigningar, mässor, födelsedagsfester och konferenser är, för att nämna några, uppdrag jag gör. Sättning är tillsammans med pianist/gitarrist, duo eller trio efter önskemål. Vi har en bred repertoar som sträcker sig från sofistikerad jazz/lounge till pop och soul.

BRÖLLOP, DOP och BEGRAVNINGAR

Man kan anlita mig som sångerska till bröllop, dop och begravningar. Repertoaren skräddarsys efter önskemål och sammanhang. Jag kommer gärna med tips och råd beträffande sångval och även ha med mig musiker om så önskas.

BORGERLIG OFFICIANT

Det går bra att anlita mig som borgerlig officiant vid begravningar, namngivningsceremonier och vigslar. Jag ser det som en oerhört viktig uppgift att få vara med och vägleda vid dessa tillfällen i livet. Ett uppdrag jag tar mig an med respekt och stort engagemang. Att vara lyhörd och att tillsammans med er skapa en värdig och personlig ceremoni står i fokus. Kan även sjunga och komma med tips om musik och eventuella musiker. Jag har gått Humanisternas officiantutbildning. Humanisterna står för en livsfilosofi där man sätter människan i centrum och jag använder inga religiösa inslag i ceremonierna.

"Din fantastiska röst och varma personlighet gav oss alla som närvarade vid begravningen igår ett minne för livet. De sånger vi valt framförda av dig blev helt enkelt magi. Det kunde inte ha varit finare, och exakt vad mamma skulle ha älskat. Vad härligt det måste vara att kunna glädja människor så i sitt dagliga värv. Så vårt varmaste tack för din medverkan!"

"Tusen tack åter igen för de finaste sångerna vi någonsin hade kunnat önska och drömma om! Vi är så glada att just du hade möjligheten att sjunga på vår dag. Tack!"

"Vill tacka så väldigt mycket för din fina insats igår! Väldigt många som kom fram och som sen skrivit meddelanden att de tyckte du gjorde det fantastiskt fint."

"Jag ville så gärna tacka dig ännu en gång för att du hjälpte oss att göra mammas minnesstund så otroligt levande och varm. Du berättade så innerligt och sjöng fantastiskt vackert. Tack för ditt intresse och för din empati - vi är så glada att vi hittade just dig."

"Stort tack för en jättefin presentation igår! Du gjorde det så bra och det var fantastiskt roligt att höra dig berätta om mamma.
Vi hade en fin minnesstund hos oss efter, det blev mycket minnen, lite gråt men också mycket skratt. Precis som det ska vara. Tack för att du ringade in det så fint till oss."


"Bästa Lovisa,
Du medverkade till att vårt avsked av en älskad make och pappa blev en vacker och oförglömlig dag.
När du berättade om X blev det personligt och lättsamt,mycket fint.
Din fantastiska sångröst fick sångerna bli till det vackraste.
Ditt underbara sätt påverkade oss alla.
Släkt och vänner var mycket imponerade av ditt åtagande som officiant,det var fantastiskt.
Det kunde inte blivit bättre en sorglig men tröstande solig vacker dag."


"Vill bara tacka dig åter igen för din fantastiska insats på mammas begravning. Din röst är ju bara så vacker. O allt det fina du sa!
Så många som kom fram o sa att det var den finaste begravningen dom hade varit på.
Tusen tack som gjorde vårt sista avsked så fint."


"Vill tacka dig för ditt fina framträdande på min morfars begravning förra veckan. Du har en fantastisk röst och du framförde sångerna med mycket känsla. Du fick mycket beröm när familjen samlades efteråt på minnesstunden"

"Vill sända varmaste tack från oss. Du framförde vårt brev och hela programmet på finaste sätt. Det kunde inte blivit bättre. Tack! Och det var även flera som berömde dig : )"
Kommer gärna att rekommendera dig (och Alexander) om det blir tillfälle."


"Jag ville bara tacka dig så mycket för idag. Talet, sången och allt var mycket vackert. Både jag och min syster blev extremt nöjda."

"Jag vill återigen passa på att tacka dig för din fina insats under ceremonin. Ditt sätt, ditt framförande och din sång gjorde en mycket tung dag till ett ljusare minne än vad vi någonsin vågat hoppas på. Du hade lyckats pricka våra önskemål fullt ut och din vackra sång kommer att bli ett minne för livet. Min varmaste tack!"

"Jag vill än en gång tacka dig för den fina ceremonin! Vi var alla jättenöjda och jätteglada över att det blev så vackert! Många kom fram efteråt och sa att det var fantastiskt fint och att din sång var så vacker! 

"Tusen tusen gånger tack fina Lovisa. 
Jag är verkligen nöjd och så tacksam för allt du gjorde för att ge min pappa X ett värdigt avslut. 
Tack också för att du berättade om din situation med din mamma. Det gjorde det lättare för mig att känna mindre skam i min sorg som är väldigt splittrad. 
Tusen tusen tack Lovisa."


Hej Lovisa!!
Jag vill framföra ett stort varmt tack!!
Du genomförde en fantastisk vacker och fin begravningsceremoni. Briljant framfört!!
Och ett perfekt, engagerande och dynamiskt tal, både avseende inlednings- minnes- och slutord!!
Jag har varit på 5 begravningstillfällen tidigare, men denna begravningsceremoni var den finaste och vackraste!! Väl balanserad mellan väldigt ljust innehåll och ändå med en dämpad positiv stämning med hänsyn till situationens värdighet. Perfekt!!
Samtliga involverade tyckte samma sak!
Och avseende låtarna framförda av dig, så visste jag redan att du är ett proffs!!
Tack för din fina hantering, omtanke och det personliga engagemanget !!"

 
"Jag och pappa tyckte att ceremonin blev väldigt fin, det vill han också hälsa dig. Har även fått många fina ord från mammas vänner som var där, det speglade henne väldigt bra och det fanns utrymme för lite leenden också :-)"

"Tack för en väldigt fin ceremoni. Alla lovordade dig och det gör vi också. Flera ville veta vem du var, jag hoppas det är ok att dela dina uppgifter för framtida ceremonier. Varma kramar, du är otroligt duktig på det du gör."

"Jag vill verkligen tacka alla ni som var inblandade i vår fars begravning. Det var verkligen perfekt från början till slut. Själva akten var en otrolig hyllning till min far och inte ett öga var torrt. Musiken och sången var helt otrolig och passade så väldigt fint ihop med allt annat.
Vi i familjen är otroligt glada för det professionella och fina avslut som ni gav vår far. Han hade varit otroligt nöjd med det själv om han varit med.
Ingen kan önska sig finare avslut. Vi har fått så mycket beröm för den här dagen från de som var med och flera har sagt att det var den finaste begravning de varit på."


"Vi vill av hela våra hjärtan tacka dig för att du gjorde X minnestund till ett så fint minne. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre och finare ceremoni.
Du är verkligen ett proffs, du gjorde det så fint med ett naturligt och personligt sätt. Det var många som också framförde det till oss.
TACK!"

"Vi vill än en gång tacka för din fina sång och vissling på min pappas begravining igår. Det blev så fint och vi tror att han hade varit mycket nöjd med dagen - och musiken hade en viktig plats i hans hjärta. Så tacksamma att du deltog. Tusen tack."


"Din sång blev väldigt uppskattad. Det var många som kom fram och berömde din sång och det kändes väldigt bra. Hälsningar och God Jul!"

"Ännu ett tack från mig och en hälsning från alla dem som var så imponerad av din förmåga att beskriva X så ärligt och levande.
Stor kram "


"Stort tack för att du sjöng, det var supervackert. Alla som var på begravning tyckte att du var fantastisk och att det var en jättefin inramning av ceremonin. Än en gång Tack!"

"Tusen tack Lovisa för att du och Ola gjorde vår ceremoni oförglömlig. Er musik gjorde ett starkt intryck och vi kunde inte ha fått en bättre och finare sångerska än du!"

"Du gjorde min älskade pappas begravning till en mycket fin stund. Vi är så tackamma för Din insats och Din sång. Många närvarande kommenterade också efteråt sin uppskattning över din roll i begravningsakten. Pappa hade tyckte mycket om upplägget och hur du tog dig an hans livshistoria och hur du framförde den. Många varma hälsningar från mig, min mamma och min bror."


"Vi vill än en gång tacka dig och din duktiga gitarrist för fantastisk sång på namngivelsen igår. Det var otroligt vackert och ni fick väldigt mycket beröm av våra släkt och vänner. Får vi fler barn och det blir liknande tillställningar hör vi gärna av oss igen."

"Jag vill tacka dig så mycket för din fina sång och tolkning av musiken vid vår mors begravning i Värmdö kyrka. Musiken är ju viktig vid sådana tillfällen och tack vare din insats blev begravningen en väldigt fin upplevelse. Det var också många lovord efteråt från dem som var med. Vi hade verkligen tur med att vi fick tips om dig. Ord känns lite fattiga men ville i alla fall skriva till dig och berätta hur jag upplevde det. Tack än en gång och lycka till med din fortsatta karriär som sångerska!"

"Jag och killarna vill framföra ett hjärtligt tack för din insats igår. Det var så himla fint rätt igenom, med ditt tal, dikterna och din fantastiska version av The Rose. Helt enkelt underbart. Tack från djupet av våra hjärtan."

"Hej Lovisa. Fick inte möjlighet att tacka dig vid min mors begravning. Du sjöng så underbart vackert och med så stor värdighet. Vi vill alla tacka dig för att du bidrog till en minnesvärd och fin begravning."

"Grymt jobb ni gjorde, jag bockar och tackar för egen del. Jag är djupt imponerad. Det är inte ofta det är världsklass på solisterna i kyrkorna."

"Jag skulle bara vilja tacka för din insats i går. Alla tyckte det var väldigt fint och professionellt och jag är säker på att lilla pappsen skulle varit mer än nöjd."

"Jag och mina syskon vill säga stort tack till dig för den fina begravningsceremonin, det kändes så bra för alla närvarande! Vi skulle gärna vilja anlita dig för våra egna begravningar (förhoppningsvis dröjer det väl) och våra barns bröllop!"

"Familjen ville jag skulle framföra ett STORT TACK till dig. De var så nöjda, även prästen kommenterade din skönsång. Jag kommer höra av mig till dig flera gånger, det kan jag lova."

Hej Lovisa! Ett lite sent men inte desto mindre varmt tack för den helt fantastiska musiken i Djursholms kapell! Inte bara jag njöt, utan vi fick efteråt höra från i stort sett alla att musiken var så fin coh bra. Ni är verkligen riktigt duktiga alla tre!"