BORGERLIG OFFICIANT & SOLIST


Jag ser det som en oerhört viktig uppgift att få vara med och vägleda vid dessa tillfällen i livet, uppdrag jag tar mig an med respekt och stort engagemang. Att vara lyhörd och tillsammans med er skapa en värdig och personlig ceremoni som speglar huvudpersonen står i fokus. Varje människa är helt unik och har sin historia. Det finns inga rätt eller fel, utan tillsammans skapar vi en ceremoni som är unik och speciell för er och det ni vill minnas. Jag arbetar sedan 2019 som officiant på heltid och den efarenheten i kombination med egen livserfarenhet borgar för en värdig ceremoni där ni ska känna er trygga under hela processen. Inga religiösa inslag i ceremonierna förekommer, om inte så önskas förstås.

Det ingår alltid sång av mig som borgerlig officiant och jag har ett brett nätverk med professionella musiker om ni önskar all musik levande. Musikens betydelse vid ceremonier är väldigt viktig tycker de flesta då den väcker känslor och minnen, förhöjer glädje och hjälper till att bearbeta förlust av nära och kära. Väl framförd levande musik ger en alldeles speciell stämning men ibland önskas kanske originalversioner och då laddar jag ner de låtar ni önskar. 

Man kan också anlita mig som enbart solist till begravningar, bröllop och dop. Repertoaren skräddarsys efter önskemål och sammanhang och jag kommer gärna med tips och råd beträffande sångval. 
 


"Hej Lovisa!
Tack för din mjuka, fina, professionella insats som officiant och sångerska på X ceremoni. Å så bra det blev. Ett värdigt och vackert avsked."

"Tack för att du gjorde en jättefin ceremoni. Den blev precis som vi önskade.
Du fick jättemycket beröm av alla gäster som tyckte att du hade fångat vem X var."

"Tack för en fantastisk fin ceremoni, du gjorde den verkligen minnesvärd, fint tal och magisk sång. Alla var verkligen supernöjda med dig."


"Hej Lovisa och stort tack för en väldigt fin och proffsigt genomförd begravningsceremoni till minne av X. Samtliga deltagare tyckte att du genomförde ceremonin med känsla som att du verkligen kände X.
Tack och Kramar från Oss Alla "


"Än en gång stort tack för en varm minnesstund med din fantastiska sångröst men även när du presenterar en text. Många frågade, vem är denna tjej o hur rätt du var för oss alla!"

"Vårt största och varmaste tack till dig. Ditt sätt att leda oss alla genom pappas minnesstund igår blev så mycket bättre än vad vi kunde önska.
Det kändes som om du kände pappa väl när du pratade på något sätt. Fint sammansatt tal som blandades med allvar och en del mer humoristiska inslag vilket kännetecknade pappa väl.
Flera av gästerna kom fram och frågade vart vi hade ” hittat” dig och sa att det var den finaste begravning de varit på.
Du gjorde en tung dag lite ljusare och finare helt enkelt.
Än en gång- vårt varmaste tack "


"Stort tack för att du gjorde mammas begravning så fantastisk. Fint tal och fantastisk sång, alla syskonbarnen höjde dig till skyarna, ja vi också. 
Mamma hade älskat det!!"


"Hej Lovisa. Vi vill verkligen tacka dig så oerhört för den fina minnesstunden som du var med och skapade för vår mamma. Det kändes tryggt att du ledde denna stund och du gjorde det så värdigt och fint."

"Återigen ett stort tack för din fantastiska sång vid min mammas begravning. Den gick verkligen rakt in i hjärtat och gjorde det hela så vackert mitt i all sorg."

"Hej Lovisa,
du höll så fint i minnes ceremonin för vår mamma X i juli. Vi vill så här sent omsider tacka dig för att du gjorde det så fint. Du var så lyhörd, och  du kunde fånga vår mamma, mormor och vän så fantastiskt väl. Alla uppskattade dig verkligen. Det kunde inte ha blivit bättre."


"Hej,
Vi vill på detta sätt tacka för en fantastiskt väl genomförd ceremoni. Alla närvarande var mycket nöjda och ditt framförande av både text och sång var helt fantastiskt.
Tack så väldigt mycket."


"Vi vill tacka dig för att du genomförde ceremonin för vår mamma så fint, professionellt och innerligt. Några sade till oss efteråt att de upplevde det som att du kände henne."

"Hej Lovisa,
Jag hann aldrig tacka ordentligt. Begravningen blev precis så fin som jag hade drömt om. Flera har kommit till mig och sagt att det var den finaste begravning de varit på. En av dem var 85 år.
Om jag dör före dig får du tala och sjunga på min begravning också.
Tack!"

"Vill passa på att tacka så mycket för din officiering på mammas begravning. Det kändes verkligen jättefint, och din fina sång berörde många kan jag säga .
Allt från första mötet fram till ceremonin gjorde du jättebra med både finess och känsla."

"Hej Lovisa!
Som du har hört innan så är vi, och alla närvarande, väldigt glada över ditt tal på minnesceremonin. För mig var det den största behållningen. Det var så fint och välbalanserat. Din sång var helt magisk och perfekt i den stunden. Ett jättestort tack för det!"


"Jag vill bara återigen tacka dig för en fin begravningsceremoni i Skogskapellet i tisdags.
 Det var precis så som pappa hade velat ha det. Självklart var det jobbigt, men du gjorde ceremonin till en ljus och fin stund som jag ska bära med mig som ett fint avslut.
Tack!"


"Hej Lovisa.
Vilken dag och vilket fantastiskt fint avslut det blev för vår pappa X i fredags.
Vi är så oerhört tacksamma, vilket proffs du är.  
Du ska bara veta hur många som hört av sig att det var den finaste begravningen de varit på.
Och många ville ju dessutom boka upp dig redan nu ❤️
Så stort varmt tack från oss alla."


"Lovisa jag vill tacka dig från botten av mitt hjärta för all din hjälp under min svåraste tid. Du är en så otroligt sympatisk och fin människa som tog dig an detta viktiga uppdrag med kärlek och omtanke. Även om jag är hjärtekrossad bortom lagning så tycker jag att hon fick ett väldigt fint och värdigt avsked. Tack för ditt varma bemötande, din lyhördhet, dina vackra ord och din vackra sång. Jag är dig evigt tacksam!"

"Jag vill framföra min största tacksamhet till dig. Dagen kunde inte blivit finare, så vackert framfört. Alla gäster jag pratat med var också otroligt rörda över hur vacker ceremonin var."

"Tusen tusen tack för allt i fredags. Din lugna röst, fantastiska tal och suveräna sång tog oss igenom den sorgligaste av stunder."

Hej Lovisa, vill bara skicka en hjärtlig hälsning till dig från oss och tacka så jättemycket för idag och för en fantastiskt fin ceremoni som blev precis så fin som vi önskade. Stor kram från oss till Dig


"Vill säga STORT tack till dig från mig och mina syskon. Du gjorde dagen igår till en både magisk och fantastiskt fin dag. Så minnesvärd!! Och det var inte bara vi som kände så utan hela begravningssällskapet som samlades efteråt var hänförda av din sång, din närvaro och din, på pricken, känsla att förmedla vem mamma var. Oslagbart alltihop❤️

" Hej Lovisa. Vill tacka än en gång för ditt fantastiska framförande vid X begravning. Den var underbar, träffsäker och helt mitt i prick."

"Tack ånyo för det varma, värdiga och professionella sättet på vilket du officierade mammas begravning. Många av gästerna uttryckte en stor uppskattning."

"Hej Lovisa!
Jag ville bara tacka för din insats igår vid ceremonin för min sambo, X.
Det var ett mycket fint minnestal där du fick med så många aspekter av X. Överhuvudtaget var allt du sade och texterna du läste upp vackra och stämningsfulla - en känsla och upplevelse som jag vet många av gästerna delade med mig.
Vi i familjen vill tacka dig för att du bidrog så fint till att göra begravnings ceremonin för X så vacker❣️"


"Jag ville bara höra av mig och tacka dig, från botten av mitt hjärta, för din fantastiska insats i fredags. X, X och jag är alla så nöjda med begravningsceremonin. Du sjöng så vackert (vilket jag också hörde några som satt bakom oss viska till varandra), hade sån ordning på allt, och framför allt så beskrev du vår fina mamma precis som hon var. Du vägledde oss i vår svåraste stund i livet, och hjälpte oss att hedra mamma på precis rätt sätt. Tack, och återigen tack! <3
Jag är helt säker på att vi kommer att höra av oss till dig igen, om det så är vid ett glatt eller ett sorgligt tillfälle, och jag kommer varmt rekommendera dig till andra. Du kan känna dig helt säker på att du är rätt person för din roll!"

"Vill bara skriva och berätta hur mycket vi uppskattade din insats igår. Det blev precis den begravning vi ville ha. Ditt minnestal och din sång var det som gjorde det möjligt. Pianisten spelade så vackert och förhöjde det du gjorde. 
Det var inte bara vi i familjen som uppskattade det, många av gästerna var tagna av att det var en så fin stund och lyfte fram din insats. 
Stort tack!"

"Tackar otroligt mycket för en enastående träffsäker, och mycket fint avsked av X.
Alla som var där var jättenöjda. Tack en än gång för ditt professionella tal och sång."


"Jag vill bara säga TACK igen för i torsdags och för din medverkan. Vi fick väldigt positiv feedback på talet, val av musiken och sången du framförde, du har en fantastiskt fin röst.
Det blev väldigt fint och stämningsfullt tack vare dig, ceremonin blev exakt som vi önskade oss."


"Vill tacka dig för att du gjorde ceremonin för vår älskade X så fin! Tack för fint tal och vackra sånger Trodde inte att jag skulle kunna andas och stå på benen där inne men det blev en väldigt lugn, fin och harmonisk ceremoni. Tack för att du var med och gjorde denna stund till ett vackert avsked."

"Vi vill bara tacka igen. Vi kunde inte fått ett finare avslut för pappa. Ditt tal i både innehåll och framförande, din sång, och hur du höll i ceremonin, allt var helt fantastiskt. Och det var det inte bara vi som tyckte. Släkt och vänner kommenterade unisont att du var så bra och undrade var vi ”hittat ” dig.
Vi vill också tacka för det fina samtalet vi hade innan där vi fick berätta om pappa, och dina råd och bekräftelse på våra musikval. Det var så tydligt att du verkligen gick in för detta med hög ambition, stor respekt och nyfikenhet, och det syntes ju sen i resultatet."


"Stort varmt tack för att du fick även pappas begravning att bli så personlig, känslofylld och vacker som vi önskade!
Vi syskon är - mitt i sorgen - alla tre så glada att vi med din fantastiska hjälp med personligt framförd levnadsberättelse och underbar sång kunde ge oss och våra familjer, släkt och vänner, ett så fint avsked från både mamma och pappa.
Du har en förmåga att göra ceremonin så personlig och vacker - säkert för att du själv är en så empatisk person. 
 "

"Hej Lovisa!
Jag minns inte riktigt om jag tackade dig igår då allt var så omvälvande. Ett så otroligt fint avsked du gav min älskade X. Så tagen av hur känslosamt allt var och hur fint du fångat upp och pratade om allt du fått berättat om honom. Du fick denna otroligt sorgliga dag att trots allt bli ett ljust minne!
Tack Lovisa, kommer aldrig att glömma! 


"Du ordnade den finaste begravningen man kan tänka sig. Så vackert och välformulerat tal, du lyckades verkligen fånga mammas personlighet, och så fantastiskt vacker sång! På minnesstunden var det många som sa att det var den bästa begravningen de varit på!
Din insats gör att jag tänker tillbaka på begravningen med mycket ljusa minnen, något jag inte trodde var möjligt."


"Jag vill tacka för din del av den vackra ceremonin för min pappa. Vacker sång och musik, och ett mycket rörande tal. Det blev verkligen ett fint och personligt avsked av honom, jag tror han själv skulle ha varit väldigt nöjd."

"Tack Lovisa för en jättefin ceremoni! Det var perfekt. Mamma hade tyckt om det. Du förmedlade verkligen en fin känsla som X har lämnat efter sig hos många av oss. Dina ord om mamma var precisa och du fick alla oss sörjande att känna sig närmare henne. När du sjöng så kunde vi vila i det vackra och tänka våra egna tankar om mamma."

"Vi vill tacka dig för en väldigt bra insats som både sångerska och officiant vid X begravning. Du gjorde alla moment så värdigt och fint. Det uppskattar vi mycket."


"Vårt varmaste tack till dej Lovisa för din vackra sång och tal. En bättre borgerlig officiant än du finns inte. Ditt känslomässiga tal och fantastiska sång kommer vi bära med oss resten av våra liv."

"Hej Lovisa, vill skicka ett stort TACK ❤️  Vi är väldigt nöjda från igår även om det var sjukt jobbigt så klart. Så fint du höll i det och SÅ fin sång. Flera frågade om vem du är och var mycket imponerade. Tack ❤️"

"Åetrigen ett stort tack för en mycket fin genomförd begravning. Vi är så glada att Lotta rekommenderade dig med varm hand. Du fick så många lovord på minnesstunden och du sjunger fantastiskt."

"Varmt tack för att du fick begravningsceremonin för X att vara en pärla trots sorg och saknad. Din underbara närvaro och vackra ord gjorde ceremonin något vi bevarar i våra hjärtan och jag talar för oss alla. Jag vill också tacka för underbar sång.
Fly my to the moon skulle jag alltid vilja höra i din version."


"Vill bara höra av mig och tacka igen för igår. Tack för att du gjorde mammas begravning så fantastiskt fin, värdig och personlig . Jag är SÅ nöjd med såväl talet, som musikvalet och ditt framförande av detsamma. "

"Hej Lovisa,
Dags, att åter markera ett stort tack till din insats under X begravningsceremoni!
Alla ansåg att det var en fantastisk , vacker och innerlig, begravning! Tal och musik!"


"Bästa Lovisa, 
Stort TACK för din fantastiskt fina medverkan i min hustrus begravning. Den blev så fin som vi önskade och så har även gästerna berättat för oss. Ditt coachande arbetssätt gjorde det mycket lättare i en svår stund."


"Vi vill tacka dig för den fina begravningsakten du hade för pappa! Det var så fint och stämningsfullt! Precis som vi ville ha det! Du hade en så fin, lugn och mjuk framtoning och var så respektfull för oss i vår sorg! Sen att du sjöng så vackert gjorde ju inte det hela sämre. Alla som var på begravningen har framfört samma sak. "

"Vill tacka dig för en mycket fin ceremoni som du skapade för min mamma X i torsdags. Vi var flera som var väldigt glada och rörda över den fina och innerliga stunden.
Jag/vi kommer bära med oss det länge."


"Hej Lovisa, min bror och jag vill tacka dig för en mycket fin begravningsceremoni för vår mamma. Det var en dag med otroligt mycket tårar och sorg men du hjälpte oss igenom den och gjorde det till en så fin och så varm stund där i kapellet. 
Vi är otroligt tacksamma!"


"Lovisa!
Ett jättestort tack för din insats på X begravning. Det blev ännu bättre än jag vågat hoppats på och alla gästerna lovordade ditt tal och din sång. Många sa att de var den bästa begravningsakt de varit på!
Du har verkligen hittat rätt i din yrkesroll!"


"Hej Lovisa,
Det går knappt att beskriva i ord den tacksamhet vi känner för ditt bidrag med tal och underbar sång på pappas begravning. Det blev så fint och vackert. 
Tack! "

Jag vill tacka dig för att X begravningsceremoni i går blev en så fin upplevelse för oss alla! Din vackra solosång berörde oss starkt! Även orden till X kändes så levande! Jag är glad att du blev vår officiant vid ceremonin! Stort TACK Lovisa! 


"Tusen tack för en helt fantastisk ceremoni  idag för min mamma X.
Det var så fint, du talade så varmt och bra liksom ”på pricken ” om mamma det tyckte inte bara jag utan även alla andra och avslutningen när du sjöng så vackert."


"It was a beautiful ceremony- thanks to you! We had so many people come up and say you were such a good officiant - thank you. 
If there is any place I can leave a  recommendation, please let us know. It’s been a shock for us that X is not here, but a ceremony is something that has to be done ( reality) and it was a relief to talk and meet with someone like you. Thank you."


"Tack Lovisa för en fantastiskt fin minnesstund för mamma. Ditt engagemang, din närvaro och din sång överträffade alla förväntningar och hjälpte oss genom avskedet. Det blev så otroligt vackert med både glädje- och sorgetårar."

"Jag och min syster vill tacka ännu en gång tacka dig för den fina cermonin du höll. Vi är oerhört tacksamma för den tid du la ner och för den vackra sången, den rörde oss djupt.
Dina ord och de citat du använde kommer vi ta med oss och de kommer skänka oss tröst. Du är oerhört duktig och kompetent i ditt arbete och väldigt proffesionell. Ett stort tack!"


"Hej Lovisa!
Än en gång tack från mig och alla som närvarade på min pappas begravning/minnesceremoni.
Ditt framförande och din sång var precis så underbart som man kunde tänka sig.
Vi var alla berörda över dina personliga tal och dina underbara tolkningar av sångerna.
Det blev ett sådan vackert och personligt avsked över allas förväntan.
Än en gång TACK från djupet av mitt hjärta."


"Fina Lovisa! Stort tack och hjärta till dig. Du fick så mycket beröm av alla som var med på X minnesstund. Det var många som sa att det var den personligaste och finaste begravning de upplevt. Det kändes som att du kände X. Du gjorde en sorglig stund till trösterik och fin. Din sång var så fin (jag grät floder) och pianistens lugna tolkningar av musiken perfekt! Än en gång, ett stort tack till dig och pianisten från oss!

"Jag vill skicka ett stort och varmt tack till dig. Dina ord gav tröst och din sång var så otroligt vacker. Du gjorde vårt avsked till pappa så fint."

"Kära Lovisa!
I dag känner jag mig mest lättad över att det är över, men jag måste få tala om att jag är väldigt nöjd med din insats under begravningen. Det blev både värdigt och varmt, precis som det var tänkt, och när du sjöng var det fantastiskt vackert.
Tack också för att du förmedlade kontakt med musikerna. 
Många gäster har talat om för mig att de tyckte att ceremonin var väldigt fin, och att den speglade olika delar av X personlighet."


"Hej Lovisa,
Stort tack för en fin ceremoni, du var fantastisk! Du förgyllde vårt farväl av vår älskade X till fullo. Du talade lugnt och tydligt!  Alla våra nära och kära tyckte du var så bra!
Ha det bra!" 


"Hej Lovisa
Jag är så tacksam för igår
Det var så vackert !!!
Mycket fint sången och texten
Allt ! Mina vänner var mycket imponerade ! De sa att det var X! Han var i centrum!
Tack så jättemycket"


"Jag vill tacka dig från djupet av mitt hjärtas och å min familjs vägnar för ditt framförande av ”Ack Värmeland du sköna” idag på min mammas begravning och på Alla hjärtans dag. Du skapade ett magiskt ögonblick som vi är oerhört tacksamma för och särkilt med beaktande av att du ställde upp med så kort varsel.
Stort tack!"


"Lovisa, 
Du gjorde mammas dag så minnesvärd som det bara går att göra! Du lyssnade in och målade henne på ett väldigt fint sätt! 
Du sjöng fantastiskt vackert och jag är övertygad om att mamma hade älskat ditt varma, målande sätt och jag hoppas och tror att det var precis så här hon hade tänkt sig denna oerhört sorgliga dag. 

En stor, kram till dig och jag vill att du ska veta att jag är oerhört tacksam att du tog oss igenom denna dag på allra, allra finaste sätt!"

"Hej Lovisa, 
Nu när vi har landat lite mer i sorgeprocessen och så smått börjat ta oss an vardagen igen med små steg vill skicka ett stort tack till dig för hur fint och stämningsfullt du höll begravningsceremonin för vår X! 
Tack för att du ledde ceremonin med stor respekt och ödmjukhet för X och för att du kände in oss i sällskapet och hela atmosfären, det märktes tydligt och gav våra hjärtan utrymmen att få vara i stunden och få fyllas av allt i närvaron och ta in allt runtomkring!
Vi kände verkligen att du visade stor ödmjukhet för dagen och att du talade på ett väldigt varmt och vackert men samtidigt lugnt sätt, och hela manuset var en så fin balans mellan alla olika delarna -vacker och inbjudande poesi, varvat med minnen och du läste upp våra brev med mycket kärlek på rösten. Med genuin tacksamhet, är vi väldigt nöjda över att det blev just du som höll ceremonin."

"Jag och familjen vill tacka dig för att du bidrog till att pappas begravningsceremoni blev så fin. Dina ord och din sång tillsammans med ditt lugn och din vänlighet gav oss stor tröst i vår sorg. Ceremonin hedrade pappa på bästa sätt.
Stort tack från hela familjen!"


"Hej Lovisa,
Idag var en speciell dag. En dag att minnas.
Jag vill tacka dig igen för ditt fina tal, dikter och helhet.
Sällan har jag varit på en begravning som känts så fin och värdig.
X fick sina vapenbröder, oss och en ceremoni som gav honom frid i sin sista vila.
Ett ljus är tänt. Ett ljus i lugn och ro. Ett ljus, att bära med oss."


"Det var så tryggt under begravningen, att veta allt du skulle komma att säga och att det var så välkomponerat,  precis som vi ville ha det. Jag var ju beredd på orden, men blev helt tagen av sången och musiken. Din röst är så levande varm och du sjöng med sådan närvaro. Tonerna liksom bar mig. Stort tack!"

"Stort tack från mig och övriga anhöriga för din medverkan i samband med X begravning.
Vi tycker att det blev en väldigt fin ceremoni på alla sätt och vis. Dina insatser var helt avgörande. Inledning, minnesord och avslutning fångade verkligen våra känslor och din solosång var fantastisk.
Än en gång stort tack!"


"Hej Lovisa,
Jag vill verkligen tacka en engång för en väldigt fin ceremoni och att just DU höll den. Ingen hade kunnat göra den bättre och stort tack för den oerhört vackra sången, helt magiskt! Vilken fin och oförglömlig minnesceremoni 
❤️ 
Vill även berätta vilka varma ord du fick av X vänner under fikat efteråt. 
De tyckte du var; jordnära, närvarande på ett väldigt vackert sätt, du hade läst på manuset så himla bra, du kollade knappt ner i pappret. Det var ett gäng som varit på begravningar där prästen/officianten blandat ihop namn och virrat till information och uttalat orter fel. 
Du var verkligen 100% och sen att du är sångerska också
"

"Hej Lovisa!
Jag talar för ALLA närvarande när jag säger att du förgyllde ceremonin idag. Proffsig, påläst, respektfull men ändå avslappnad och lättsam. Sen sjunger du ju ljuvligt!
Stort stort tack!"


"Mina varmaste tack för att du gjorde begravningsceremonin för X så finstämd och minnesvärd. Jag kände mig tillfreds och lugn efteråt, ceremonin blev som jag, X och X önskat och jag vet att X hade uppskattat dina ord och din sång. Även många av de vänner som deltog i ceremonin uttryckte efteråt sin uppskattning."

"Jag har tänkt i flera dagar att jag skulle höra av mig till dig men inte hunnit med. Stort tack för ditt inkännande och lyhörda arbete kring min mammas död. Jag är så tacksam att du hade möjlighet att vara vår officiant."

"Hej Lovisa, tack för den fina ceremonin, alla var så nöjda! Du lyckades få oss att glömma allt gammalt groll en stund och vi hade riktigt trevligt tillsammans efteråt.
TACK!"


"Varmt tack för den fint genomförda begravningsakten för min bror X..
Din varsamhet, ditt allvar och den vackra sången gjorde en svår stund lättare. Jag kommer att minnas dig med tacksamhet."

Tusen tack för att du gjorde min mammas begravning så minnesvärd!
Du sjöng så otroligt vackert och innerligt och tolkade musik och text så de gick rakt in i hjärtat!
Du har fått så mycket beröm från de övriga gästerna.
Den dag - förhoppningsvis lång fram - när min pappa lämnar oss kommer jag vilja anlita dig som begravnings officiant då han inte var religös och skulle uppskatta en borgerlig akt i vacker miljö.
Du var fantastisk!


"Så otroligt fint det blev igår, vi är så rörda och glada och lugna, och vill rikta ett särskilt TACK till dig som så varsamt och fingertoppskänsligt tog hand om ceremonin och sjöng så enormt vackert! Så många uttryckte beundran för din klara röst och, som vi, imponerade att du lärt in sångerna så snabbt."

" Hej Lovisa, tack för den fantastiska  fina och perfekta servicen på minnesstunden vi hade för X. Inget hade kunnat vara bättre än det du hade sammanställt. Både tal och musik. Du fick så många lovord av alla som var här. "

"Kära Lovisa,
Idag kunde inte blivit bättre. Du gjorde vårt avsked så vackert och känslosamt. Du fångade mamma så fint och alla sa efteråt att allt kändes så naturligt och fint.
Din sång var magisk. Den lyfte hela akten. Min systers dotter sammanfattade det så fint och sa att din röst gav lugn under hela akten och sången gjorde att man verkligen kunde känna mammas närvaro."


"Vill tacka ännu en gång för hur du tog hand om min fars begravning.
Ditt tal och din sång. Så underbart..
Många sa att de va den finaste begravning dom upplevt tack vare dig..
Jag och min familj är mycket tacksamma för det!"


"Tack så mycket för den fina ceremonin idag, du fick så mycket beröm efteråt på minnesstunden. Det blev en väldigt fin begravning."

"Tusen tusen tack för fantastiskt fin sång igår på min pappas begravning. Låtarna passade in så fint och din version var ju bättre än självaste originalen. 
Tack!"


"Än en gång stort tack för ditt varma, personliga, känslosamma och ljusa porträtt av X. Alla var så nöjda och kände sig delaktiga! Din sång var fantastisk och övergång mellan tal och musik var perfekt. Din fina insats har bidragit till att vi alla fick precis det avsked vi behövde. Varmt tack!"

"Vi vill tacka dig för en mycket fin begravningsceremoni! "Den bästa begravningen" enligt alla - mitt i sorgen! Vi uppskattade verkligen dina tolkningar av de valda sångerna - de berörde!"

"Vi kan alla se tillbaka på begravningen som en riktigt fin stund, som något att minnas, och du är en stor anledning till att det blev så bra. Ditt empatiska och sympatiska sätt, dina kloka ord och inte minst din oerhört vackra röst, både i sång och tal, var så viktiga. Till och med mamma hade tyckt om ceremonin :-)"

"Vill bara säga stort tack för i torsdags, det var en en otroligt fin och värdig ceremoni som du bidrog till, tack för ditt stora engagemang och den ödmjukhet. Dina ord och sång kommer stanna i mitt minne länge. Det har betytt väldigt mycket för mig att få ha dessa samtal med dig, det har även hjälpt mig mycket som anhörig. Du får gärna använda mig som referens om du skulle behöva."


"Tack för en mycket fin avskedsceremoni för vår mamma. Alla tyckte att det var jättefint och väldigt vackert. Du hade verkligen lyckats fånga mammas personlighet och en fin beskrivning av hennes långa liv."

"Det blev en oerhört värdig, varm och fin akt och dina ord och tolkningar av sångerna kändes som att de "stämde" helt med mamma. Det blev ett vackert avsked."

"Hej Lovisa,
Får tacka för idag , du är så otrolig duktig och professionell och sjunger så fint. ( bra pianist också)
Det blev en väldigt fin och värdig begravning och dina ord och tolkningar av X var jätte bra och även dina inlägg om andras tolkningar var bra. Allt blev exakt som vi önskade.

 Alla sa att det blev jättefint och min mamma som hör dåligt berättade att hon hade hört allt vad du sa och det var så roligt för henne."

"Jag ville så gärna tacka dig ännu en gång för att du hjälpte oss att göra mammas minnesstund så otroligt levande och varm. Du berättade så innerligt och sjöng fantastiskt vackert. Tack för ditt intresse och för din empati - vi är så glada att vi hittade just dig."

"Jag vill än en gång tacka för det finaste avskedet av min mor som du gav oss! 
Det var personligt och berörde verkligen oss alla, det var så fint...
...och sången du gav oss! Vilken fantastisk röst du har!  Det var sååå fint när du sjöng för oss, gick rakt in i hjärtat!"


"Stort tack för en så vacker ceremoni idag.❤️  Din röst och dina ord gav mig lugn och trygghet i en av de svåraste stunderna i mitt liv."

"Tack igen Lovisa,
Du sjunger verkligen som en ängel. Du gjorde som sagt begravningen till ett vackert minne. Tusen tack!"


"Vi vill gärna tacka dig ännu en gång för ditt fina tal och sång som du gjorde på pappas minnesstund.
Det var så fint lättsamt och kärleksfullt, det blev verkligen ett jättefint sista farväl av pappa."


"Tack för din enormt fina sång idag på min mosters begravning. Det berörde verkligen och var väldigt vackert och uppskattat av alla som lyssnade. Tusen tack!"

"Lovisa,
Vi är upprymda av tacksamhet. Tusen tack för att du hjälpte oss att hedra min fars minne!
Så otroligt vackert allting blev! ❤️"


"Jag och min övriga familj vill tacka dig för den fina ceremoni du höll för pappa. Vi kände oss så trygga och du gav en så fin bild av pappa. Det kunde inte ha blivit bättre. 
Stort tack från oss allihop."


"Hej Lovisa,
Kan inte med ord beskriva den tacksamhet vi känner för det avsked du så fint höll i för pappa. 
Evigt tacksam ❤️"


"Vi vill återigen tacka dig och din musiker för er fina och professionella insats igår vid vår ceremoni för X. Det var den finaste, vackraste, intimaste och speciella begravning vi varit på. Maxpoäng på allt och ni var med och bidrog till detta, TACK!

"Jag vill bara tacka dig för att du gjorde begravningen av pappa så otroligt fin. Ditt väl genomarbetade tal och sång var fantastiska!"

"STORT TACK till dig för att du på så fint sätt hjälpte mig och min familj att ta förväl av min mamma. Det känns så bra för oss alla och du fick mycket beröm av alla som närvarade"


"Nu hemkomna efter en tung dag men så otroligt fint.
Vill tacka dig ännu en gång. Du har gjort ett så fint arbete och dina ord gick direkt in i hjärtat. Du satte så rätt ord på pappa och hans liv.
Din underbara röst och hela du var och är fantastisk.
Du fick så mycket beröm från så många på minnestunden.
Vi är 100% nöjd det vill jag att du ska veta
Tack tack tack."


" Tack Lovisa för en fin begravning. Ömsint varm och medkännande
Du fick mycket lovord från deltagarna på den efterföljande minnesstunden."


"Vill tacka dig för en jättefin begravnings ceremoni.  Många blev tagna av den fina cermonin. Pappa hade varit superduper nöjd.  Din sång var fantastisk och du talade jättefint. Jag förstår att du har fått pris."

"Lovisa,
Vi vill tacka dig för på vilket sätt du tog dig an och framförde arbetet som officiant på vår mamma och hustrus begravning. Ett planeringsarbete skapat av noggrannhet och tillgänglighet. Ett utförande präglat av empati och värme. Kombinerat med din närmast unika berättarteknik och musikaliska förmåga blev begravningen till en väldigt stark och minnesvärd ceremoni som skänkte en stor värdighet över en för oss väldigt svår tid i våra liv. Tack!


"Jag vill bara framföra ett stort varmt tack till dig för den fina och kärleksfulla ceremoni du gjorde för vår mamma.
Tack också för dom fantastiska solosångerna som du framförde väldigt stämningsfullt och vackert."


"Vi vill åter igen tacka dig för ditt vackra, varma tal och sång för oss och vår X.
Många tänkvärda ord som vi aldrig kommer att glömma och som på sikt kommer att göra vår djupa sorg lättare att bära. Inte bara för oss, utan för alla som var med."

"Hej Lovisa!
Ett lite sent men inte desto mindre varmt varmt tack för den helt fantastiska musiken i Djursholms kapell den 18 december! Inte bara jag njöt, utan vi fick efteråt höra från i stort sett alla att musiken var så fin och bra. Ni är verkligen riktigt duktiga alla tre!"


"Hej Lovisa!
Vill framföra mitt varma tack till dig när vi sa farväl till vår mamma. 
Ditt varma sätt att beskriva vår mamma och din vackra sång bidrog till att farvälet blev över förväntan även om det var en sorglig stund. Blev till ett vackert minne. 
Så än en gång stort och varmt tack!"


"Ville bara tacka så mycket för ett fantastiskt bra och proffsigt genomförande av ceremonin för pappa. Blev väldigt fint.
Så åter igen stort tack!!


"Hej Lovisa!
Vill bara på detta sättet framföra ett stort tack för igår. Det gjorde du bra! Du fick mycket beröm och rosor från de som var där.
Det blev en dag med många tårar men även glada skratt innan dagen var till ända."

"Kära Lovisa, tack för en förstklassig insats till minnet av mor. Allt blev så bra."

"Tack för en superfin cermoni! Den höjde verkligen X och X namngivningdag. Så fint spelat pch vilken otroligt fin sångröst du har!
X och jag kunde inte vara nöjdare med denna dag, så återigen tack!

"Din fantastiska röst och varma personlighet gav oss alla som närvarade vid begravningen igår ett minne för livet. De sånger vi valt framförda av dig blev helt enkelt magi. Det kunde inte ha varit finare, och exakt vad mamma skulle ha älskat. Vad härligt det måste vara att kunna glädja människor så i sitt dagliga värv. Så vårt varmaste tack för din medverkan!"

"Tusen tack åter igen för de finaste sångerna vi någonsin hade kunnat önska och drömma om! Vi är så glada att just du hade möjligheten att sjunga på vår dag. Tack!"

"Vill tacka så väldigt mycket för din fina insats igår! Väldigt många som kom fram och som sen skrivit meddelanden att de tyckte du gjorde det fantastiskt fint."

"Jag ville så gärna tacka dig ännu en gång för att du hjälpte oss att göra mammas minnesstund så otroligt levande och varm. Du berättade så innerligt och sjöng fantastiskt vackert. Tack för ditt intresse och för din empati - vi är så glada att vi hittade just dig."

"Stort tack för en jättefin presentation igår! Du gjorde det så bra och det var fantastiskt roligt att höra dig berätta om mamma.
Vi hade en fin minnesstund hos oss efter, det blev mycket minnen, lite gråt men också mycket skratt. Precis som det ska vara. Tack för att du ringade in det så fint till oss."

"Bästa Lovisa,
Du medverkade till att vårt avsked av en älskad make och pappa blev en vacker och oförglömlig dag.
När du berättade om X blev det personligt och lättsamt,mycket fint.
Din fantastiska sångröst fick sångerna bli till det vackraste.
Ditt underbara sätt påverkade oss alla.
Släkt och vänner var mycket imponerade av ditt åtagande som officiant,det var fantastiskt.
Det kunde inte blivit bättre en sorglig men tröstande solig vacker dag."

"Vill bara tacka dig åter igen för din fantastiska insats på mammas begravning. Din röst är ju bara så vacker. O allt det fina du sa!
Så många som kom fram o sa att det var den finaste begravningen dom hade varit på.
Tusen tack som gjorde vårt sista avsked så fint."

"Vill tacka dig för ditt fina framträdande på min morfars begravning förra veckan. Du har en fantastisk röst och du framförde sångerna med mycket känsla. Du fick mycket beröm när familjen samlades efteråt på minnesstunden"

"Vill sända varmaste tack från oss. Du framförde vårt brev och hela programmet på finaste sätt. Det kunde inte blivit bättre. Tack! Och det var även flera som berömde dig : )"
Kommer gärna att rekommendera dig (och Alexander) om det blir tillfälle."

"Jag ville bara tacka dig så mycket för idag. Talet, sången och allt var mycket vackert. Både jag och min syster blev extremt nöjda."

"Jag vill återigen passa på att tacka dig för din fina insats under ceremonin. Ditt sätt, ditt framförande och din sång gjorde en mycket tung dag till ett ljusare minne än vad vi någonsin vågat hoppas på. Du hade lyckats pricka våra önskemål fullt ut och din vackra sång kommer att bli ett minne för livet. Min varmaste tack!"

"Jag vill än en gång tacka dig för den fina ceremonin! Vi var alla jättenöjda och jätteglada över att det blev så vackert! Många kom fram efteråt och sa att det var fantastiskt fint och att din sång var så vacker! 

"Tusen tusen gånger tack fina Lovisa. 
Jag är verkligen nöjd och så tacksam för allt du gjorde för att ge min pappa X ett värdigt avslut. 
Tack också för att du berättade om din situation med din mamma. Det gjorde det lättare för mig att känna mindre skam i min sorg som är väldigt splittrad. 
Tusen tusen tack Lovisa."

Hej Lovisa!!
Jag vill framföra ett stort varmt tack!!
Du genomförde en fantastisk vacker och fin begravningsceremoni. Briljant framfört!!
Och ett perfekt, engagerande och dynamiskt tal, både avseende inlednings- minnes- och slutord!!
Jag har varit på 5 begravningstillfällen tidigare, men denna begravningsceremoni var den finaste och vackraste!! Väl balanserad mellan väldigt ljust innehåll och ändå med en dämpad positiv stämning med hänsyn till situationens värdighet. Perfekt!!
Samtliga involverade tyckte samma sak!
Och avseende låtarna framförda av dig, så visste jag redan att du är ett proffs!!
Tack för din fina hantering, omtanke och det personliga engagemanget !!"
 
"Jag och pappa tyckte att ceremonin blev väldigt fin, det vill han också hälsa dig. Har även fått många fina ord från mammas vänner som var där, det speglade henne väldigt bra och det fanns utrymme för lite leenden också :-)"

"Tack för en väldigt fin ceremoni. Alla lovordade dig och det gör vi också. Flera ville veta vem du var, jag hoppas det är ok att dela dina uppgifter för framtida ceremonier. Varma kramar, du är otroligt duktig på det du gör."

"Jag vill verkligen tacka alla ni som var inblandade i vår fars begravning. Det var verkligen perfekt från början till slut. Själva akten var en otrolig hyllning till min far och inte ett öga var torrt. Musiken och sången var helt otrolig och passade så väldigt fint ihop med allt annat.
Vi i familjen är otroligt glada för det professionella och fina avslut som ni gav vår far. Han hade varit otroligt nöjd med det själv om han varit med.
Ingen kan önska sig finare avslut. Vi har fått så mycket beröm för den här dagen från de som var med och flera har sagt att det var den finaste begravning de varit på."

"Vi vill av hela våra hjärtan tacka dig för att du gjorde X minnestund till ett så fint minne. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre och finare ceremoni.
Du är verkligen ett proffs, du gjorde det så fint med ett naturligt och personligt sätt. Det var många som också framförde det till oss.
TACK!"

"Vi vill än en gång tacka för din fina sång och vissling på min pappas begravining igår. Det blev så fint och vi tror att han hade varit mycket nöjd med dagen - och musiken hade en viktig plats i hans hjärta. Så tacksamma att du deltog. Tusen tack."

"Din sång blev väldigt uppskattad. Det var många som kom fram och berömde din sång och det kändes väldigt bra. Hälsningar och God Jul!"

"Ännu ett tack från mig och en hälsning från alla dem som var så imponerad av din förmåga att beskriva X så ärligt och levande.
Stor kram "

"Stort tack för att du sjöng, det var supervackert. Alla som var på begravning tyckte att du var fantastisk och att det var en jättefin inramning av ceremonin. Än en gång Tack!"

"Tusen tack Lovisa för att du och Ola gjorde vår ceremoni oförglömlig. Er musik gjorde ett starkt intryck och vi kunde inte ha fått en bättre och finare sångerska än du!"

"Du gjorde min älskade pappas begravning till en mycket fin stund. Vi är så tackamma för Din insats och Din sång. Många närvarande kommenterade också efteråt sin uppskattning över din roll i begravningsakten. Pappa hade tyckte mycket om upplägget och hur du tog dig an hans livshistoria och hur du framförde den. Många varma hälsningar från mig, min mamma och min bror."

"Vi vill än en gång tacka dig och din duktiga gitarrist för fantastisk sång på namngivelsen igår. Det var otroligt vackert och ni fick väldigt mycket beröm av våra släkt och vänner. Får vi fler barn och det blir liknande tillställningar hör vi gärna av oss igen."

"Jag vill tacka dig så mycket för din fina sång och tolkning av musiken vid vår mors begravning i Värmdö kyrka. Musiken är ju viktig vid sådana tillfällen och tack vare din insats blev begravningen en väldigt fin upplevelse. Det var också många lovord efteråt från dem som var med. Vi hade verkligen tur med att vi fick tips om dig. Ord känns lite fattiga men ville i alla fall skriva till dig och berätta hur jag upplevde det. Tack än en gång och lycka till med din fortsatta karriär som sångerska!"

"Jag och killarna vill framföra ett hjärtligt tack för din insats igår. Det var så himla fint rätt igenom, med ditt tal, dikterna och din fantastiska version av The Rose. Helt enkelt underbart. Tack från djupet av våra hjärtan."

"Hej Lovisa. Fick inte möjlighet att tacka dig vid min mors begravning. Du sjöng så underbart vackert och med så stor värdighet. Vi vill alla tacka dig för att du bidrog till en minnesvärd och fin begravning."

"Grymt jobb ni gjorde, jag bockar och tackar för egen del. Jag är djupt imponerad. Det är inte ofta det är världsklass på solisterna i kyrkorna."

"Jag skulle bara vilja tacka för din insats i går. Alla tyckte det var väldigt fint och professionellt och jag är säker på att lilla pappsen skulle varit mer än nöjd."

"Jag och mina syskon vill säga stort tack till dig för den fina begravningsceremonin, det kändes så bra för alla närvarande! Vi skulle gärna vilja anlita dig för våra egna begravningar (förhoppningsvis dröjer det väl) och våra barns bröllop!"

"Familjen ville jag skulle framföra ett STORT TACK till dig. De var så nöjda, även prästen kommenterade din skönsång. Jag kommer höra av mig till dig flera gånger, det kan jag lova."

Hej Lovisa! Ett lite sent men inte desto mindre varmt tack för den helt fantastiska musiken i Djursholms kapell! Inte bara jag njöt, utan vi fick efteråt höra från i stort sett alla att musiken var så fin och bra. Ni är verkligen riktigt duktiga alla tre!"