PIANOBAR/MINGEL

Företagsevent, kontorsinvigningar, mässor, födelsedagsfester och konferenser är, för att nämna några, uppdrag jag gör. Sättning är tillsammans med pianist/gitarrist, duo eller trio efter önskemål. Vi har en bred repertoar som sträcker sig från sofistikerad jazz/lounge till pop och soul.

BRÖLLOP, DOP och BEGRAVNINGAR

Man kan anlita mig som sångerska till bröllop, dop och begravningar. Repertoaren skräddarsys efter önskemål och sammanhang. Jag kommer gärna med tips och råd beträffande sångval och även ha med mig musiker om så önskas.

BORGERLIG OFFICIANT

Det går bra att anlita mig som borgerlig officiant vid begravningar, namngivningsceremonier och vigslar. Jag ser det som en oerhört viktig uppgift att få vara med och vägleda vid dessa tillfällen i livet. Ett uppdrag jag tar mig an med respekt och stort engagemang. Att vara lyhörd och att tillsammans med er skapa en värdig och personlig ceremoni som speglar huvudpersonen står i fokus. Varje människa är helt unik och har sin historia. Det finns inget rätt eller fel, utan tillsammans skapar vi en ceremoni som är unik och speciell för er och det ni vill minnas. 

Jag kan även sjunga och komma med tips om musik. Jag har också ett brett nätverk med professionella musiker om ni önskar all musik levande. Musikens beydelse vid ceremonier är väldigt viktig tycker de flesta då den väcker känslor och minnen, förhöjer glädje och hjälper till att bearbeta förlust av nära och kära. Väl framförd levande musik ger en alldeles speciell stämning men ibland önskas kanske orginalversioner av låtar som varit betydelsefulla. Väljer ni att ha all musik inspelad via spotify så hjälper jag er med det.
Jag har gått Humanisternas officiantutbildning, Humanisterna står för en livsfilosofi där man sätter människan i centrum och jag använder inga religiösa inslag i ceremonierna om inte så önskas förstås.


"Vill tacka ännu en gång för hur du tog hand om min fars begravning.
Ditt tal och din sång. Så underbart..
Många sa att de va den finaste begravning dom upplevt tack vare dig..
Jag och min familj är mycket tacksamma för det!"


"Tack så mycket för den fina ceremonin idag, du fick så mycket beröm efteråt på minnesstunden. Det blev en väldigt fin begravning."

"Tusen tusen tack för fantastiskt fin sång igår på min pappas begravning. Låtarna passade in så fint och din version var ju bättre än självaste originalen. 
Tack!"


"Än en gång stort tack för ditt varma, personliga, känslosamma och ljusa porträtt av X. Alla var så nöjda och kände sig delaktiga! Din sång var fantastisk och övergång mellan tal och musik var perfekt. Din fina insats har bidragit till att vi alla fick precis det avsked vi behövde. Varmt tack!"

"Vi vill tacka dig för en mycket fin begravningsceremoni! "Den bästa begravningen" enligt alla - mitt i sorgen! Vi uppskattade verkligen dina tolkningar av de valda sångerna - de berörde!"

"Vi kan alla se tillbaka på begravningen som en riktigt fin stund, som något att minnas, och du är en stor anledning till att det blev så bra. Ditt empatiska och sympatiska sätt, dina kloka ord och inte minst din oerhört vackra röst, både i sång och tal, var så viktiga. Till och med mamma hade tyckt om ceremonin :-)"

"Vill bara säga stort tack för i torsdags, det var en en otroligt fin och värdig ceremoni som du bidrog till, tack för ditt stora engagemang och den ödmjukhet. Dina ord och sång kommer stanna i mitt minne länge. Det har betytt väldigt mycket för mig att få ha dessa samtal med dig, det har även hjälpt mig mycket som anhörig. Du får gärna använda mig som referens om du skulle behöva."


"Tack för en mycket fin avskedsceremoni för vår mamma. Alla tyckte att det var jättefint och väldigt vackert. Du hade verkligen lyckats fånga mammas personlighet och en fin beskrivning av hennes långa liv."

"Det blev en oerhört värdig, varm och fin akt och dina ord och tolkningar av sångerna kändes som att de "stämde" helt med mamma. Det blev ett vackert avsked."

"Hej Lovisa,
Får tacka för idag , du är så otrolig duktig och professionell och sjunger så fint. ( bra pianist också)
Det blev en väldigt fin och värdig begravning och dina ord och tolkningar av X var jätte bra och även dina inlägg om andras tolkningar var bra. Allt blev exakt som vi önskade.

 Alla sa att det blev jättefint och min mamma som hör dåligt berättade att hon hade hört allt vad du sa och det var så roligt för henne."

"Jag ville så gärna tacka dig ännu en gång för att du hjälpte oss att göra mammas minnesstund så otroligt levande och varm. Du berättade så innerligt och sjöng fantastiskt vackert. Tack för ditt intresse och för din empati - vi är så glada att vi hittade just dig."

"Jag vill än en gång tacka för det finaste avskedet av min mor som du gav oss! 
Det var personligt och berörde verkligen oss alla, det var så fint...
...och sången du gav oss! Vilken fantastisk röst du har!  Det var sååå fint när du sjöng för oss, gick rakt in i hjärtat!"


"Stort tack för en så vacker ceremoni idag.❤️  Din röst och dina ord gav mig lugn och trygghet i en av de svåraste stunderna i mitt liv."

"Tack igen Lovisa,
Du sjunger verkligen som en ängel. Du gjorde som sagt begravningen till ett vackert minne. Tusen tack!"


"Vi vill gärna tacka dig ännu en gång för ditt fina tal och sång som du gjorde på pappas minnesstund.
Det var så fint lättsamt och kärleksfullt, det blev verkligen ett jättefint sista farväl av pappa."


"Tack för din enormt fina sång idag på min mosters begravning. Det berörde verkligen och var väldigt vackert och uppskattat av alla som lyssnade. Tusen tack!"

"Lovisa,
Vi är upprymda av tacksamhet. Tusen tack för att du hjälpte oss att hedra min fars minne!
Så otroligt vackert allting blev! ❤️"


"Jag och min övriga familj vill tacka dig för den fina ceremoni du höll för pappa. Vi kände oss så trygga och du gav en så fin bild av pappa. Det kunde inte ha blivit bättre. 
Stort tack från oss allihop."


"Hej Lovisa,
Kan inte med ord beskriva den tacksamhet vi känner för det avsked du så fint höll i för pappa. 
Evigt tacksam ❤️"


"Vi vill återigen tacka dig och din musiker för er fina och professionella insats igår vid vår ceremoni för X. Det var den finaste, vackraste, intimaste och speciella begravning vi varit på. Maxpoäng på allt och ni var med och bidrog till detta, TACK!

"Jag vill bara tacka dig för att du gjorde begravningen av pappa så otroligt fin. Ditt väl genomarbetade tal och sång var fantastiska!"

"STORT TACK till dig för att du på så fint sätt hjälpte mig och min familj att ta förväl av min mamma. Det känns så bra för oss alla och du fick mycket beröm av alla som närvarade"


"Nu hemkomna efter en tung dag men så otroligt fint.
Vill tacka dig ännu en gång. Du har gjort ett så fint arbete och dina ord gick direkt in i hjärtat. Du satte så rätt ord på pappa och hans liv.
Din underbara röst och hela du var och är fantastisk.
Du fick så mycket beröm från så många på minnestunden.
Vi är 100% nöjd det vill jag att du ska veta
Tack tack tack."


" Tack Lovisa för en fin begravning. Ömsint varm och medkännande
Du fick mycket lovord från deltagarna på den efterföljande minnesstunden."


"Vill tacka dig för en jättefin begravnings ceremoni.  Många blev tagna av den fina cermonin. Pappa hade varit superduper nöjd.  Din sång var fantastisk och du talade jättefint. Jag förstår att du har fått pris."

"Lovisa,
Vi vill tacka dig för på vilket sätt du tog dig an och framförde arbetet som officiant på vår mamma och hustrus begravning. Ett planeringsarbete skapat av noggrannhet och tillgänglighet. Ett utförande präglat av empati och värme. Kombinerat med din närmast unika berättarteknik och musikaliska förmåga blev begravningen till en väldigt stark och minnesvärd ceremoni som skänkte en stor värdighet över en för oss väldigt svår tid i våra liv. Tack!


"Jag vill bara framföra ett stort varmt tack till dig för den fina och kärleksfulla ceremoni du gjorde för vår mamma.
Tack också för dom fantastiska solosångerna som du framförde väldigt stämningsfullt och vackert."


"Vi vill åter igen tacka dig för ditt vackra, varma tal och sång för oss och vår X.
Många tänkvärda ord som vi aldrig kommer att glömma och som på sikt kommer att göra vår djupa sorg lättare att bära. Inte bara för oss, utan för alla som var med."

"Hej Lovisa!
Ett lite sent men inte desto mindre varmt varmt tack för den helt fantastiska musiken i Djursholms kapell den 18 december! Inte bara jag njöt, utan vi fick efteråt höra från i stort sett alla att musiken var så fin och bra. Ni är verkligen riktigt duktiga alla tre!"


"Hej Lovisa!
Vill framföra mitt varma tack till dig när vi sa farväl till vår mamma. 
Ditt varma sätt att beskriva vår mamma och din vackra sång bidrog till att farvälet blev över förväntan även om det var en sorglig stund. Blev till ett vackert minne. 
Så än en gång stort och varmt tack!"


"Ville bara tacka så mycket för ett fantastiskt bra och proffsigt genomförande av ceremonin för pappa. Blev väldigt fint.
Så åter igen stort tack!!


"Hej Lovisa!
Vill bara på detta sättet framföra ett stort tack för igår. Det gjorde du bra! Du fick mycket beröm och rosor från de som var där.
Det blev en dag med många tårar men även glada skratt innan dagen var till ända."

"Kära Lovisa, tack för en förstklassig insats till minnet av mor. Allt blev så bra."

"Tack för en superfin cermoni! Den höjde verkligen X och X namngivningdag. Så fint spelat pch vilken otroligt fin sångröst du har!
X och jag kunde inte vara nöjdare med denna dag, så återigen tack!

"Din fantastiska röst och varma personlighet gav oss alla som närvarade vid begravningen igår ett minne för livet. De sånger vi valt framförda av dig blev helt enkelt magi. Det kunde inte ha varit finare, och exakt vad mamma skulle ha älskat. Vad härligt det måste vara att kunna glädja människor så i sitt dagliga värv. Så vårt varmaste tack för din medverkan!"

"Tusen tack åter igen för de finaste sångerna vi någonsin hade kunnat önska och drömma om! Vi är så glada att just du hade möjligheten att sjunga på vår dag. Tack!"

"Vill tacka så väldigt mycket för din fina insats igår! Väldigt många som kom fram och som sen skrivit meddelanden att de tyckte du gjorde det fantastiskt fint."

"Jag ville så gärna tacka dig ännu en gång för att du hjälpte oss att göra mammas minnesstund så otroligt levande och varm. Du berättade så innerligt och sjöng fantastiskt vackert. Tack för ditt intresse och för din empati - vi är så glada att vi hittade just dig."

"Stort tack för en jättefin presentation igår! Du gjorde det så bra och det var fantastiskt roligt att höra dig berätta om mamma.
Vi hade en fin minnesstund hos oss efter, det blev mycket minnen, lite gråt men också mycket skratt. Precis som det ska vara. Tack för att du ringade in det så fint till oss."

"Bästa Lovisa,
Du medverkade till att vårt avsked av en älskad make och pappa blev en vacker och oförglömlig dag.
När du berättade om X blev det personligt och lättsamt,mycket fint.
Din fantastiska sångröst fick sångerna bli till det vackraste.
Ditt underbara sätt påverkade oss alla.
Släkt och vänner var mycket imponerade av ditt åtagande som officiant,det var fantastiskt.
Det kunde inte blivit bättre en sorglig men tröstande solig vacker dag."

"Vill bara tacka dig åter igen för din fantastiska insats på mammas begravning. Din röst är ju bara så vacker. O allt det fina du sa!
Så många som kom fram o sa att det var den finaste begravningen dom hade varit på.
Tusen tack som gjorde vårt sista avsked så fint."

"Vill tacka dig för ditt fina framträdande på min morfars begravning förra veckan. Du har en fantastisk röst och du framförde sångerna med mycket känsla. Du fick mycket beröm när familjen samlades efteråt på minnesstunden"

"Vill sända varmaste tack från oss. Du framförde vårt brev och hela programmet på finaste sätt. Det kunde inte blivit bättre. Tack! Och det var även flera som berömde dig : )"
Kommer gärna att rekommendera dig (och Alexander) om det blir tillfälle."

"Jag ville bara tacka dig så mycket för idag. Talet, sången och allt var mycket vackert. Både jag och min syster blev extremt nöjda."

"Jag vill återigen passa på att tacka dig för din fina insats under ceremonin. Ditt sätt, ditt framförande och din sång gjorde en mycket tung dag till ett ljusare minne än vad vi någonsin vågat hoppas på. Du hade lyckats pricka våra önskemål fullt ut och din vackra sång kommer att bli ett minne för livet. Min varmaste tack!"

"Jag vill än en gång tacka dig för den fina ceremonin! Vi var alla jättenöjda och jätteglada över att det blev så vackert! Många kom fram efteråt och sa att det var fantastiskt fint och att din sång var så vacker! 

"Tusen tusen gånger tack fina Lovisa. 
Jag är verkligen nöjd och så tacksam för allt du gjorde för att ge min pappa X ett värdigt avslut. 
Tack också för att du berättade om din situation med din mamma. Det gjorde det lättare för mig att känna mindre skam i min sorg som är väldigt splittrad. 
Tusen tusen tack Lovisa."

Hej Lovisa!!
Jag vill framföra ett stort varmt tack!!
Du genomförde en fantastisk vacker och fin begravningsceremoni. Briljant framfört!!
Och ett perfekt, engagerande och dynamiskt tal, både avseende inlednings- minnes- och slutord!!
Jag har varit på 5 begravningstillfällen tidigare, men denna begravningsceremoni var den finaste och vackraste!! Väl balanserad mellan väldigt ljust innehåll och ändå med en dämpad positiv stämning med hänsyn till situationens värdighet. Perfekt!!
Samtliga involverade tyckte samma sak!
Och avseende låtarna framförda av dig, så visste jag redan att du är ett proffs!!
Tack för din fina hantering, omtanke och det personliga engagemanget !!"
 
"Jag och pappa tyckte att ceremonin blev väldigt fin, det vill han också hälsa dig. Har även fått många fina ord från mammas vänner som var där, det speglade henne väldigt bra och det fanns utrymme för lite leenden också :-)"

"Tack för en väldigt fin ceremoni. Alla lovordade dig och det gör vi också. Flera ville veta vem du var, jag hoppas det är ok att dela dina uppgifter för framtida ceremonier. Varma kramar, du är otroligt duktig på det du gör."

"Jag vill verkligen tacka alla ni som var inblandade i vår fars begravning. Det var verkligen perfekt från början till slut. Själva akten var en otrolig hyllning till min far och inte ett öga var torrt. Musiken och sången var helt otrolig och passade så väldigt fint ihop med allt annat.
Vi i familjen är otroligt glada för det professionella och fina avslut som ni gav vår far. Han hade varit otroligt nöjd med det själv om han varit med.
Ingen kan önska sig finare avslut. Vi har fått så mycket beröm för den här dagen från de som var med och flera har sagt att det var den finaste begravning de varit på."

"Vi vill av hela våra hjärtan tacka dig för att du gjorde X minnestund till ett så fint minne. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre och finare ceremoni.
Du är verkligen ett proffs, du gjorde det så fint med ett naturligt och personligt sätt. Det var många som också framförde det till oss.
TACK!"

"Vi vill än en gång tacka för din fina sång och vissling på min pappas begravining igår. Det blev så fint och vi tror att han hade varit mycket nöjd med dagen - och musiken hade en viktig plats i hans hjärta. Så tacksamma att du deltog. Tusen tack."

"Din sång blev väldigt uppskattad. Det var många som kom fram och berömde din sång och det kändes väldigt bra. Hälsningar och God Jul!"

"Ännu ett tack från mig och en hälsning från alla dem som var så imponerad av din förmåga att beskriva X så ärligt och levande.
Stor kram "

"Stort tack för att du sjöng, det var supervackert. Alla som var på begravning tyckte att du var fantastisk och att det var en jättefin inramning av ceremonin. Än en gång Tack!"

"Tusen tack Lovisa för att du och Ola gjorde vår ceremoni oförglömlig. Er musik gjorde ett starkt intryck och vi kunde inte ha fått en bättre och finare sångerska än du!"

"Du gjorde min älskade pappas begravning till en mycket fin stund. Vi är så tackamma för Din insats och Din sång. Många närvarande kommenterade också efteråt sin uppskattning över din roll i begravningsakten. Pappa hade tyckte mycket om upplägget och hur du tog dig an hans livshistoria och hur du framförde den. Många varma hälsningar från mig, min mamma och min bror."

"Vi vill än en gång tacka dig och din duktiga gitarrist för fantastisk sång på namngivelsen igår. Det var otroligt vackert och ni fick väldigt mycket beröm av våra släkt och vänner. Får vi fler barn och det blir liknande tillställningar hör vi gärna av oss igen."

"Jag vill tacka dig så mycket för din fina sång och tolkning av musiken vid vår mors begravning i Värmdö kyrka. Musiken är ju viktig vid sådana tillfällen och tack vare din insats blev begravningen en väldigt fin upplevelse. Det var också många lovord efteråt från dem som var med. Vi hade verkligen tur med att vi fick tips om dig. Ord känns lite fattiga men ville i alla fall skriva till dig och berätta hur jag upplevde det. Tack än en gång och lycka till med din fortsatta karriär som sångerska!"

"Jag och killarna vill framföra ett hjärtligt tack för din insats igår. Det var så himla fint rätt igenom, med ditt tal, dikterna och din fantastiska version av The Rose. Helt enkelt underbart. Tack från djupet av våra hjärtan."

"Hej Lovisa. Fick inte möjlighet att tacka dig vid min mors begravning. Du sjöng så underbart vackert och med så stor värdighet. Vi vill alla tacka dig för att du bidrog till en minnesvärd och fin begravning."

"Grymt jobb ni gjorde, jag bockar och tackar för egen del. Jag är djupt imponerad. Det är inte ofta det är världsklass på solisterna i kyrkorna."

"Jag skulle bara vilja tacka för din insats i går. Alla tyckte det var väldigt fint och professionellt och jag är säker på att lilla pappsen skulle varit mer än nöjd."

"Jag och mina syskon vill säga stort tack till dig för den fina begravningsceremonin, det kändes så bra för alla närvarande! Vi skulle gärna vilja anlita dig för våra egna begravningar (förhoppningsvis dröjer det väl) och våra barns bröllop!"

"Familjen ville jag skulle framföra ett STORT TACK till dig. De var så nöjda, även prästen kommenterade din skönsång. Jag kommer höra av mig till dig flera gånger, det kan jag lova."

Hej Lovisa! Ett lite sent men inte desto mindre varmt tack för den helt fantastiska musiken i Djursholms kapell! Inte bara jag njöt, utan vi fick efteråt höra från i stort sett alla att musiken var så fin och bra. Ni är verkligen riktigt duktiga alla tre!"